High Level Leiderschap: het stuur weer stevig in handen

High Level Leiderschap: het stuur weer stevig in handen

Veel energie in je werk stoppen, maar niet de gewenste resultaten bereiken. Te veel tijd met operationele zaken bezig zijn, maar niet toekomen aan strategie en beleid. Het zijn slechts twee van de vele opmerkingen die we vaak van leidinggevenden horen. Ze rennen en racen de hele dag door, maar gaan aan het eind van de dag met een onbestemd of ontevreden gevoel naar huis. Om de volgende dag opnieuw in dezelfde valkuil te stappen. Dat kan anders! Daarom hebben we het programma High Level Leiderschap opgezet.

High Level Leiderschap is een uniek en doordacht leiderschapsprogramma van acht maanden waarin we samen met jou de stap zetten naar nieuw leiderschap. We helpen je inzicht te krijgen in jouw kwaliteiten én valkuilen en met het opzetten van jouw persoonlijke veranderstrategie. Wie ben jij? Wat kun je en – nog belangrijker –  wat wil je? Persoonlijke vragen die beginnen met een eerlijke blik in de spiegel. Confronterend? Ja. Moeilijk? Misschien. Maar het gaat je helpen om je leidinggevende kwaliteiten naar een hoger niveau te brengen. Stap uit je comfortzone en ga de uitdaging aan om anders te denken en te doen.

Bereik meer met High Level Leiderschap

Met het High Level Leiderschap-programma kom je écht verder. Je zorgt dat de basis op orde is zodat de doelen worden bereikt. Je krijgt meer ruimte voor strategie en beleid, omdat jij je team zodanig aanstuurt dat zij zelf de problemen oppakken en oplossen. Je leert effectief in te spelen op veranderingen waarin je vervolgens ook je team meeneemt. Je bent in staat om meer invloed in het managementteam uit te oefenen. Je krijgt rust en ruimte in je hoofd en kunt je weer focussen op je eigen dromen en doelen.

Dromen realiseren en doelen bereiken, dat geeft elk mens energie. Energie die je nodig hebt om je lekker in je vel te voelen en voldoening uit je werk te halen. Ja, ook jij als leidinggevende hebt dat nodig. Met High Level Leiderschap zorgen we er samen voor dat jij die positieve vibe te pakken krijgt. En die spirit geef jij vervolgens weer door aan jouw medewerkers. Een win-win.

Dromen realiseren

Voor ons was het opzetten van High Level Leiderschap een droom. Omdat we een passie hebben voor het ontwikkelen van mensen, al ruim dertig jaar. Die droom werd ons doel voor 2022. Het was soms rennen en racen, want ja: ook wij stappen nog weleens in die valkuil. Maar we zijn ongelooflijk blij en trots dat dit nieuwe leiderschapsprogramma er nu is. We kijken er naar uit om dit traject samen met jou in te gaan.

Ook aan de slag met High Level Leiderschap?

Met High Level Leiderschap krijg jij als leidinggevende het stuur weer stevig in handen. Pak jij deze uitdaging met ons op? Vraag een vrijblijvend strategiegesprek met ons aan.

Lees meer over onze nieuwe leiderschapsprogramma.

Meld je aan voor de masterclass