Respect en resultaat

Talent en kwaliteit: in elk team, in elke organisatie zijn beide volop aanwezig. Maar worden ze voldoende zichtbaar? Kan een medewerker zijn of haar competenties goed inzetten? Is er genoeg ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei? Mensen komen het best tot hun recht als zij zich gehoord voelen en ruimte krijgen voor persoonlijke inbreng. Dat vraagt iets van teams, medewerkers en leidinggevenden: persoonlijk leiderschap. Noordcoach Team- en Leiderschapsontwikkeling helpt bedrijven en organisaties daarbij.

Rita

Rita begeleidde veel managers, teamleiders en teams in management development trajecten. Met haar brede ervaring als procesbegeleider, adviseur en trainer ziet zij snel waar het probleem zit en welke verbeteringen in een organisatie nodig zijn. Ze is direct en empathisch in haar aanpak en neemt mensen snel mee in het ontdekken van iemands kwaliteiten én valkuilen.

Lucie

Lucie werkte jarenlang als leidinggevende en deed daarnaast een schat aan ervaring op als programmamanager en aanjager van grote trajecten. Met haar kennis van (operationeel) management, procesoptimalisatie en gedragsverandering adviseert en begeleidt Lucie medewerkers en management bij veranderingen. Haar kracht ligt in het helder krijgen van de vraag waarna ze haarfijn kan aangeven welke interventie nodig is.

Meld je aan voor de masterclass