Masterclass High Level Leiderschap: de vijf sleutels van leiderschap

Masterclass High Level Leiderschap: de vijf sleutels van leiderschap

Leidinggeven is jouw grote passie: mensen aansturen en coachen zodat zij hun werk goed kunnen doen. Samen de schouders eronder zodat de doelen worden bereikt. Dát is de spirit die bij jou en je medewerkers past. Toch merk je de laatste tijd dat het niet allemaal vanzelfsprekend goed loopt. Je vraagt je af waar dat nou aan ligt en als je heel eerlijk bent kost het je steeds meer energie. Het team werkt niet met en voor elkaar en problemen worden op jouw bord gelegd. ‘Los jij het maar op’, krijg je steeds vaker te horen. Nee, dit is niet de manier van leidinggeven die inspirerend en constructief is

Herken jij je in deze situatie en wil je de regie weer stevig in handen krijgen?

Neem dan deel aan de Masterclass High Level Leiderschap van Noordcoach. In deze masterclass nemen we jou aan de hand van vijf concrete stappen mee in hoe jij een succesvollere leiderschapsrol kunt invullen. Een rol waarmee jij het beste uit jezelf haalt zodat jouw medewerkers weer hun eigen verantwoordelijkheid nemen en stroperige werkprocessen worden omgezet naar soepele samenwerkingen. Een team waar jij enthousiast en effectief leiding aan geeft.

Wat ga je ontdekken in deze masterclass?

  • MEER RESULTAAT bereiken, met veel minder inspanning. Het kan! Wij laten je zien hoe.
  • Niet elke leidinggevende kan een team GOED laten SAMENWERKEN. Jij krijgt dat wél voor elkaar!
  • Van een TOPTEAM naar hét superteam. Daar ga jij voor zorgen.
  • Jij krijgt de SLEUTEL van goede communicatie in handen. Jij opent gesloten deuren. 
  • VERANDERINGEN lastig? Nee, jij zet je tanden erin en gaat ze niet langer uit de weg.

Wat levert de masterclass jou op?

Na de masterclass High Level Leiderschap heb je een persoonlijk leiderschapsplan op 1 A4. Jouw startpunt om het beste uit jezelf te halen. Als bonus bieden we jou als deelnemer een vrijblijvend strategiegesprek aan waarin we de groeikansen in jouw leiderschapsplan met je doornemen. 

Schrijf je snel in 

Wil jij deelnemen aan deze masterclass? We organiseren deze een paar keer per jaar. Stuur ons een mail als je interesse hebt. 

Meld je aan voor de masterclass